Selasa, 02 September 2014

ματα για την απόκτηση

Licensing είναι απαραίτητη για έναν μηχανικό για να αποδείξουν ότι διατηρούν το αναμενόμενο επίπεδο της επαγγελματικής ικανότητας. Ένα πτυχίο από μόνο του δεν είναι αρκετό. Η άσκηση ως μηχανικός περιλαμβάνει σημαντικά ζητήματα της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Για το λόγο αυτό, η χορήγηση αδειών απαιτείται ως απόδειξη ότι το άτομο κατανοεί τις έννοιες, τις εφαρμογές τους και τον κώδικα δεοντολογίας πίσω εργάζεται ως μηχανικός.

Το Εθνικό Συμβούλιο των Εξεταστών για Μηχανικών και Τοπογράφων (NCEES) διέπει την licensure των μηχανικών. Ετοιμάζουν όλες τις εξετάσεις αδειοδότησης μηχανική, ανεξάρτητα από την κατάσταση οι εξετάσεις λαμβάνεται.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να γίνει μια άδεια μηχανικού. Για το ένα, μόνο μια άδεια μηχανικού μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχικά PE μετά το όνομά τους (Professional Engineer). Επιπλέον, μόνο μια άδεια μηχανικού μπορεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο «μηχανικός» για το κοινό και να γίνει ένα ιδιωτικό γιατρό.

Όπως ίσως ήδη αναγνωρίσει, με τις αβεβαιότητες σε αυτές τις ημέρα και ηλικία, τις περισσότερες πιστοποιήσεις που έχετε, τόσο το καλύτερο τις πιθανότητές σας για την εξεύρεση απασχόλησης. Ως εκ τούτου, να γίνει μια άδεια μηχανικός έχει νόημα μόνο.

Για να συνοψίσουμε τα βήματα για την απόκτηση επαγγελματικών μηχανικών License σας, τα περισσότερα κράτη απαιτούν την ολοκλήρωση πτυχίο μηχανικού και το πέρασμα από ένα 8-ωρη Fundamentals of Engineering εξετάσεων. Μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου και την ψήφιση του Εξετάσεων FE, θα πληρούν τις προϋποθέσεις για την έκδοση πιστοποιητικού ΕΙΤ.

Μόλις ολοκληρώσετε τις απαιτήσεις μηχανικής εμπειρία (συνήθως 4 χρόνια εμπειρίας απαιτείται) και ενα Αρχές 8 ωρών και πρακτική των Μηχανικών για τις εξετάσεις στην ειδικότητα σας, θα πληρούν τις προϋποθέσεις για επίσημη πιστοποίηση ως επαγγελματίας μηχανικός και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα αρχικά PE μετά το όνομά σας.

Έτσι, τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν, βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία αδειοδότησης (αν δεν το έχουν ήδη πράξει) με την απόκτηση του πιστοποιητικού προ-άδεια γνωστή ως μηχανικοί στην Εκπαίδευση (ΕΙΤ) πιστοποιητικό. Στη συνέχεια, αρχίζουν να αποκτήσουν την εμπειρία σας. Να είστε βέβαιος να πείτε στον εργοδότη σας ότι σκοπεύετε να γίνει μια άδεια μηχανικού. Συνήθως θα είναι στην ευχάριστη θέση να διασφαλίσει ότι το έργο εμπειρία σας πληροί τα κρι

1 komentar: